Over mij - Mijn Focus Fotografie
17137
page,page-id-17137,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over mij

Over mij

Je hebt me gezien op een bruiloft, kent me via via of bent gewoon nieuwsgierig wie de man achter de camera is. Ik zal me even voorstellen, ik ben Pieter-Jan Pijnacker Hordijk, 29 jaar en woonachtig in Rotterdam. Naast mijn werk als Orthopedagoog in de kinder- en jeugdpsychiatrie vind ik het heerlijk bezig te zijn met allerlei andere dingen zoals piano spelen, muziek luisteren, sporten, afspreken met vrienden, kerk en natuurlijk fotografie! Fotografie is ontstaan als hobby in 2010 en uitgegroeid tot een eigen bedrijf met bruiloften in zowel Nederland als in het buitenland (België & Spanje), waarbij ik zelfs meerdere internationale awards gewonnen heb. Ik geniet ervan om met fotografie bezig te zijn en het is een luxe dat ik dit als uit de hand gelopen hobby mag blijven doen. Per jaar leg ik een beperkt aantal bruiloften vast. Hierdoor kan ik alle aandacht en zorg geven die jullie bruiloft verdient. 

Wat mijn bruidsparen over mij zeggen? Lees het zelf!

_Y2B6712-2

Mijn Focus: jullie verhaal!

In mijn foto’s probeer ik een verhaal te vertellen. Jouw verhaal. Mensen, zo verschillend, vol rimpels van ouderdom of juist gladde huidjes van jonge mensen, overal zit een verhaal achter en is uniek. Iedereen brengt een verhaal met zich mee, vol emoties en gevoelens van blijdschap en liefde, maar soms ook gekleurd door verdriet of angst. Uiteindelijk geloof ik dat niets sterker is dan de liefde. Bruiloften zijn kostbare momenten waar honderden verhalen bij elkaar komen om 1 verhaal te vieren; namelijk dat van de liefde. Eén verhaal door twee mensen die overstromen van liefde voor elkaar en elkaar eeuwig trouw en liefde beloven. Dat is het idee van de Maker en ik doe niets liever dan proberen die liefde en dat verhaal vast te leggen en aan jullie te vertellen.

Ik wil jou meenemen in een wereld waarin de schoonheid van het gewone alledaagse weer opnieuw gaat leven.
Jouw verhaal, liefde en emotie op een unieke manier vastgelegd. Dat is Mijn Focus en die wil ik met jou delen.

Bruiloft W & E - 24
huibvintgesphotography-3-2

Voor de nerds onder ons! 😉

  • 2x Nikon D750
  • Nikon D600
  • Nikkor 24-70mm F2.8
  • Nikkor 70-200mm F2.8
  • Nikkor 50mm F1.8
  • Nikkor 35mm F2.0
  • Tokina 100mm F2.8 Macro
  • 4x Nikon SB-700
  • Blackradid RS DR-1 Double Strap
  • Thinktank Streetwalker Harddrive