Jan & Annelies - Mijn Focus Fotografie
20886
page,page-id-20886,page-child,parent-pageid-17336,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jan & Annelies

jan-annelies-919

“Ons verhaal, vastgelegd op een spontane, creatieve en ontspannen manier” 

Dat schrijft Pieter-Jan over zijn werkwijze en dat is precies wat hij doet.

In april hebben wij in het zuiden van Spanje, omringd door familie en vrienden elkaar het ja-woord gegeven. Pieter-Jan was er bij. Vanaf de vroege uurtjes op Schiphol tot twee dagen later aan het eind van een fantastische trouwdag.

Spontaan? Ja zeker! Met iedereen maakt hij heel gemakkelijk contact, of het nu één van de gasten is of wat oude dametjes in het Spaanse bergdorpje waar wij trouwden. Hij past er zo gemakkelijk tussen dat hij voelt als een van de gasten.

Creatief? Uiteraard! Dat vermoeden hadden we al toen we hem in de meest onmogelijke posities foto’s zagen maken. Heen en weer rennend tussen alle bijzondere momenten. Maar bij het zien van de vele prachtige foto’s wisten we het zeker…hij heeft ongelofelijk veel talent.

Persoonlijk? Ook dat! Voor veel bruidsparen is het op de foto gaan best spannend, zo ook voor ons. Door de persoonlijke aanpak van Pieter-Jan viel dat reuze mee. Geen moment hebben we ons ongemakkelijk gevoeld en het voelde dan ook niet als ‘poseren’

Alle toekomstige bruidsparen zou ik twee dingen willen meegeven. Allereerst focus je op de liefde en op elkaar dan wordt het hoe dan ook een onvergetelijke dag. Daarnaast gun ik ieder stel Pieter-Jan als bruidsfotograaf, een betere kun je je niet wensen.

Bekijk de foto's
Terug naar referenties