Joram & Anke - Mijn Focus Fotografie
17621
page,page-id-17621,page-child,parent-pageid-17336,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Joram & Anke

Joram & Anke-9

We dachten dat we een fotograaf hadden ingehuurd, maar het blijkt een kunstenaar te zijn! Wauw! Elke foto is een gewoon kunstwerk! We zitten onwijs te genieten!
Wij kenden Pieter-Jan al van eerdere shoots met bekenden van ons en hadden via hen al erg goede verhalen gehoord; een prettige manier van werken voorafgaand en tijdens de dag én een goed eindresultaat. En wij delen hun mening!
Tijdens het kennismakingsgesprek merkten we dat hij enorm geïnteresseerd was in ons als stel, ons ‘droomplaatje’ van de bruiloft en onze fotografie-smaak. In het eindresultaat zagen we dan ook echt terugkomen wat we met Pieter-Jan besproken hadden. Niet onbelangrijk, Pieter-Jan is ook erg helder in zijn communicatie; je weet precies wat je van hem kunt verwachten en maakt dit ook waar. Op de dag zelf stelde Pieter-Jan zich heel prettig op, we merkten eigenlijk niet dat hij stiekem een paar honderd foto’s van ons nam! Tijdens de fotoshoot was hij professioneel in zijn ideeën, stemde goed af op onze wensen, maar durfde ook sturend te zijn. Ook tijdens de intieme momenten voelden we ons niet ongemakkelijk met een camera in onze rug. Het was leuk om hem er bij te hebben en te zien dat hij zelf ook genoot. En dan het eindresultaat: een grote hoeveelheid foto’s die stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn. Bekijk het resultaat zelf! Wij waren in ieder geval erg onder de indruk. Thanks PJ!

Bekijk de foto's
Terug naar referenties