Robbert & Petra - Mijn Focus Fotografie
20891
page,page-id-20891,page-child,parent-pageid-17336,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Robbert & Petra

Bruiloft Robbert & Petra-189

Pieter-Jan is een topfotograaf met oog voor detail! Hij zorgt daardoor voor unieke, spannende, spontane en grappige foto’s!!
Hij is er een kei in om je gerust te stellen en krijgt het daardoor voor elkaar om prachtige, ontspannen en spontane foto’s van de dag te maken. Hij heeft het voor elkaar gekregen om onze liefde op een foto te zetten en dat is ontzettend knap. We hebben ontzettend veel moeten lachen en hebben ontzettend genoten. Pieter-Jan is er daarbij erg goed in om je op je gemak te stellen, hij zorgde ervoor dat wij het niet meer spannend vonden om de hele tijd gefotografeerd te worden.

 

Hij weet een verhaal te vertellen met een foto en weet daar zoveel emotie in te leggen. Wij zijn hier echt helemaal vol van. Vandaag hebben wij ook het album binnen gekregen en het is in een woord GEWELDIG!! Wat een kunstwerk heeft hij ervan gemaakt, echt, geen woorden voor, zo mooi!! Pieter-Jan, je bent echt een kunstenaar en weet het gevoel van die dag weer helemaal te creĆ«ren door de foto’s en de combinatie ervan.

Bekijk de foto's
Terug naar referenties